Colors of Zadrima

Çantë shpine 10

6000 L

3 stok

Nëse produkti është shitur, ose ju nevojiten më shumë detaje:

Pershkrimi

---

Çantë shpine e bërë me copë të thurur në tezgjah, me një kombinim unik stili dhe ngjyrash.

Share On: