Colors of Zadrima

Bluze

12000 L

Bluze pambuku e punuar me grep.

S’ka stok

Nëse produkti është shitur, ose ju nevojiten më shumë detaje:

Pershkrimi

---

Bluze pambuku me copë të punuar në tezgjah dhe e dekoruar me grep.

Share On: