Colors of Zadrima

Mes tavoline 11

4000 L

1 stok

Nëse produkti është shitur, ose ju nevojiten më shumë detaje:

Pershkrimi

---

Mes tavoline i punuar në tezgjah dhe i qëndisur përreth me gjilpërë.

Përmasat: 80cm x 35cm

Share On: