Colors of Zadrima

Colors of Zadrima
Krijime origjinale, të punuara me dorë. Unike, për ty.
Colors of Zadrima
Krijime origjinale, të punuara me dorë. Unike, për ty.
Colors of Zadrima
Krijime origjinale, të punuara me dorë. Unike, për ty.
Colors of Zadrima
Krijime origjinale, të punuara me dorë. Unike, për ty.

Colors of Zadrima

I JAPIM VLERë individualitetiT tënd

Besojmë tek forca e bukurës. Frymëzohemi nga traditat tona. Realizojmë krijime unike, me materiale të rralla. Për ty.

Krijime mëndafshi

Elastik, i freskët, i rehatshëm. Ndër materialet më të vyera të të gjitha kohërave, mëndafshi i dhuron pamjes tënde elegancë dhe feminilitet. Zbulo krijimet tona unike, me mëndafshin e prodhuar nga vetë ne.

Çanta unike

Çantat tona janë të qepura me dorë dhe të realizuara me copa të çmuara, të endura në tezgjah nga artizanet tona. Kështu çdo krijim shndërrohet në një aksesor unik e të veçantë, që e ndihmon individualitetin tënd të spikasë.

Krijime të traditës

Komplete tavoline, veshje karakteristike, shalle të thurura me motive të hershme... gjithçka e realizuar me materiale të çmuara, prodhuar për ju me teknika tradicionale.

-----

Sekreti i mëndafshit

Tradita e punimit të mëndafshit në trojet shqiptare e ka zanafillën me perandorin ilir të Bizantit, Justianin, i cili, ishte i pari në Europë, që arriti ta importojë nga Kina sekretin e madh të këtij materiali kaq të çmuar.

Prej vitit 2011

Rijetësimi i Traditës

Duke filluar nga viti 2011, krahas endjes me tezgjah dhe qepjes më dorë kemi kurorëzuar me sukses edhe procesin e rijetësimit të traditës shekullore shqiptare të rritjes së krimbit dhe të prodhimit me cikël të mbyllur të fijes së vyer të mëndafshit.

MAGJIA E ENDJES ME TEZGJAH

Vlera e shtuar e krijimeve unike që realizojmë për ju është e lidhur ngushtë me pëlhurat e çmuara që enden me tezgjah nga artizanet tona të talentuara, falë mjeshtërisë së trashëguar ndër breza.