Colors of Zadrima

Centro Albanese

me qender ne torino dhe milano prej vitesh mbështet dhe ndihmon me organizim takimesh midis komunitetit shqiptar ne diaspore

Volontariato Internazionale Per Lo Svilupo

me qender ne torino dhe milano prej vitesh mbështet dhe ndihmon me organizim takimesh midis komunitetit shqiptar ne diaspore

International Organization for Migration

me qender ne torino dhe milano prej vitesh mbështet dhe ndihmon me organizim takimesh midis komunitetit shqiptar ne diaspore

Agenzia Italiana per la Cooperazione allo Sviluppo

me qender ne torino dhe milano prej vitesh mbështet dhe ndihmon me organizim takimesh midis komunitetit shqiptar ne diaspore

Ferma Marjan Toma

Prodhojmë dhe shesim drejtëpërdrejtë domate, kastraveca dhe sallatë jeshile bio, por edhe shumë prodhime të tjera të freskëta e të përpunuara ushqimore të krahinës së Zadrimës.

Bletari Kastrati

Krijues ëmbëlsish. Misionarë të shëndetit. Kujdestarë të mjedisit.

Ferma Vasija

Në Fermën Organike Vasija ne besojmë se shëndeti dhe familja janë dy ndër vlerat më të rëndësishme të jetës. Për këtë arsye punojmë me përkushtim dhe profesionalizëm për realizimin e prodhimeve ushqimore organike, të shijshme e cilësore.

Salvia Nord

Mbrojtës të mjedisit e të biodiversitetit, zhvillues të trashëgimisë së vyer gjenetike mijëravjeçare të trojeve tona, partnerë krenarë, ndër vite, të qindra fermerëve të përkushtuar.

Art Zadrima

Punime qeramike gjithcka punuar me dorë.

Kantina Ersi

Kallmet e Shesh i Bardhë bio, por edhe Chardonnay, Merlot e Tempranillo: zbuloni verërat e mëdha shqiptare e ndërkombëtare, në zemër të Zadrimës!

Baxho AgroReci

Djathra dhie, lope dhe kaçkavall me shije të rrallë: qumështin më i mirë të krahinës së Shkrelit, e shndërrojmë çdo ditë në prodhime të freskëta bylmeti të cilësisë së lartë.

Natyra Ime

Kozmetika Artizanale Bio. Produkte 100% natyrale. Te prodhuara ne Shqiperi.

Veleçik Milk

Për qindra vjet djathi i tryezave tuaja ka qënë i bardhë ose kackavall...pastaj erdhëm ne!

Kantina Mani

Kallmet bio, i stazhionuar në voza druri, shijim i prodhimeve të rralla tradicionale, relaks mes vreshtave dhe natyrës së paprekur. Ju mirëpresim!

ZaDream

Sapun artizanal....mes ëndrrës dhe traditës

Vajra Malësie

Faqja E Pare Shqiptare Qe Ju Njeh Me Boten E Bimeve Dhe Perdorimin E Tyre!

Vreshtaria Organike Kolë Ndoci

Pasioni për vreshtarinë, kujdesi i sinqertë për tokën dhe vëmendja e madhe për çdo detaj na shpërblejnë me prodhime cilësore nga të gjashtë varietetet e zgjedhura ndërkombëtare të rrushit që kultivojmë me përkushtim dhe metoda organike në Gramsh të Lezhës, territor historik i verërave të mëdha shqiptare.

Rrok Bujaj

Produkte Natyrale

Bujtina e Rozes

Ferma organike Andrea Ndoj

Bletari Kurtaj

Ferma organike Fran Brunga

Ferma Organike Vukcaj

Migena Colaj

Kantina Zadrima

Kantina Zadrima eshte forma e pare e organizimit si kooperative pas viteve 90'. E ndodhur ne Fushen e Zadrimes -Hajmel-Shkoder

Vila Franceze

Vila Franceze. Bed & breakfast. Valley of Drin, lake of Vau I Dejës, lake of Komani.

Agorà Farmhouse

Agroturizëm Rruga e Mullirit

me qender ne zadrmie ...