Colors of Zadrima

Vizita në punishte

Perpara se te blesh nje produkt te prodhuar nga artizanet tane, eja dhe na vizito ne punishten tone.

Zbulo te gjithe procesin e krijimit, duke e nisur nga krimbi i mendafshit, si rritet , si krijon fshikezen e mendafshit, prek me dore fillin e mendafshit, tezgjahun e drurit te vjeter, veshtro se si artizanet tane krijojne motive nga me te ndryshmet duke i dhene jete nje pelhure te cmuar mijevjecare, qe ende sot mahnit me cilesite e saj.