Colors of Zadrima

Mes tavoline me peceta – 00

6700 L

Elegante, multifunksionale, cilësore, harmonike.

2 stok

Nëse produkti është shitur, ose ju nevojiten më shumë detaje:

Pershkrimi

---

Kompleti i tavolinave është një zgjedhje e shkëlqyeshme për të plotësuar dhe dekoruar tavolinen tuaj në mënyrë elegante dhe funksionale. Këto komplete përfshijnë mesore të ndryshme të pajisura me dizajne të përshtatshme për stilet dhe preferencat tuaja të dekorimit dhe një numër të caktuar pecetash sipas nevojës tuaj. Përveç funksionit praktik, kompletet e tavolinave japin një ndjesi të harmonisë dhe organizimit në ambientin ku janë vendosur.

Seti standard permban mesin e tavolines dhe 6 peceta, por mund të ndryshojë sipas preferencave tuaja.

Mesorja kushton 2500 lekë

Pecetat kushtojnë 700 L /copë

Share On: