Colors of Zadrima

Bluze

(1 shqyrtim nga klient)

12000 L

bluze me punim me grep materiali: pambuk

S’ka stok

Nëse produkti është shitur, ose ju nevojiten më shumë detaje:

Pershkrimi

---

Bluzat me punime grep të bëra nga pambuku janë veshje të veçanta dhe të bukura. Këto bluza janë punuar me kujdes me teknikën e grepit, duke krijuar motive dhe vizatime të bukura në materialin e pambukut. Kjo i jep bluzave një pamje unike dhe artizanale. Pambuku është një material i përshtatshëm për bluza, pasi ofron një ndjesi të butë dhe të mrekullueshme në lëkurë. Bluzat me punim grep nga pambuku mund të përdoren në raste të ndryshme, duke krijuar një stil të veçantë dhe të shkëlqyeshëm.

Share On: