Colors of Zadrima

Bluze

15000 L

Bluze Pambuku dhe Mendafshi

S’ka stok

Nëse produkti është shitur, ose ju nevojiten më shumë detaje:

Pershkrimi

---

Bluzë me copë të punuar në tezgjah me mëndafsh natyral dhe pambuk.

Share On: