Colors of Zadrima

Portofol për meshkuj M02

5000 L

S’ka stok

Nëse produkti është shitur, ose ju nevojiten më shumë detaje:

Pershkrimi

---

Portofol lëkure për meshkuj me copë të punuar në tezgjah. Portofoli është i gjithi i qepur me dore, me materialet më të mira dhe kujdesin maksimal.

Permasat: 10.5cm x 9cm

Share On: