Colors of Zadrima

Mes tavoline 10

3800 L

1 stok

Nëse produkti është shitur, ose ju nevojiten më shumë detaje:

Pershkrimi

---

Mes tavoline i punuar në tezgjah dhe i qëndisur përreth me gjilpërë.

Përmasat: 70cm x 70cm

Share On: