Colors of Zadrima

Bluze

15000 L

Bluzë e punuar në teygjah dhe e dekoruar me grep e me gjilpërë

S’ka stok

Nëse produkti është shitur, ose ju nevojiten më shumë detaje:

Pershkrimi

---

Bluzë e punuar në tezgjah dhe e dekoruar me grep e me gjilpërë.

Materiali: Mëndafsh natyral dhe pambuk

Share On: