Colors of Zadrima

Mes tavoline 13

4000 L

1 stok

Nëse produkti është shitur, ose ju nevojiten më shumë detaje:

Pershkrimi

---

Mes tavoline i punuar në tezgjah dhe i qëndisur përreth me gjilpërë.

Përmasat: 60cm x 60cm

Materiali: pambuk

Share On: