Colors of Zadrima

Mes tavoline 08

2000 L

1 stok

Nëse produkti është shitur, ose ju nevojiten më shumë detaje:

Pershkrimi

---

Mes tavoline i punuar në tezgjah dhe me tantelle perreth

Dimensionet: 45cm x 45cm

Share On: