Colors of Zadrima

Çantë shpine 03

6000 L

S’ka stok

Nëse produkti është shitur, ose ju nevojiten më shumë detaje:

Pershkrimi

---

Çantë shpine e bërë me copë të thurur në tezgjah, me një kombinim unik të stilit dhe ngjyrave.

Share On: