Colors of Zadrima

Portofol për femra F05

6500 L

1 stok

Nëse produkti është shitur, ose ju nevojiten më shumë detaje:

Pershkrimi

---

Portofol lëkure për femra me copë të punuar në tezgjah. Portofoli është i gjithi i qepur me dore, me materialet më të mira dhe kujdesin maksimal.

Permasat: 19.5cm x 9.8cm

Share On: