Colors of Zadrima

Çantë shpine 11

7000 L

S’ka stok

Nëse produkti është shitur, ose ju nevojiten më shumë detaje:

Pershkrimi

---

Çantë shpine me litar, e bërë me copë thes dhe e punur kryq me ngjyrë të kuqe me gjilpërë.

Share On: