Colors of Zadrima

Colors of Zadrima. Histori. Vlera.

Punojmë për realizimin e krijimeve unike. Si ti. Në ateljenë Colors of Zadrima ne besojmë fort tek E BUKURA. Kemi bindjen se STILI është një vlerë e rrallë, që i mbijeton çdo mode. Mendojmë se ELEGANCA e bën jetën më interesante dhe ato që e zotërojnë meritojnë të spikasin. Për këto arsye, të frymëzuara nga traditat […]

Porosi

Mendafshi — Mendafshi jonë është një thesar i çmuar. Ai përfaqëson butësi, elegancë dhe klas.  Ngjyrat — Ngjyrat janë pjesë jetësore e botës tonë vizuale dhe kanë një ndikim të madh në perceptimin dhe emocionet tona. Krijimi — Besojmë fort tek krijimet tona sepse ato na japin një ndjenjë të veçantë të plotësimit dhe realizimit […]

Vizita në punishte

Perpara se te blesh nje produkt te prodhuar nga artizanet tane, eja dhe na vizito ne punishten tone. Zbulo te gjithe procesin e krijimit, duke e nisur nga krimbi i mendafshit, si rritet , si krijon fshikezen e mendafshit, prek me dore fillin e mendafshit, tezgjahun e drurit te vjeter, veshtro se si artizanet tane […]